Samsung Galaxy Book Flex 5G

Ook Samsung kiest voor de 11e generatie Intelprocessoren in zijn nieuwe Book Flex met 5G en WiFI 6.

Advertentie

De Samsung Galaxy Book Flex krijgt alweer nieuwe hardware aan boord. Het toestel kreeg nog niet zo lang geleden al een update maar Samsung voorziet het model nu van 5G, WiFi 6 en de laatste generatie Intelprocessoren.

Samsung Galaxy Book Flex

Volgens het bedrijf is de Book Flex 5G klaar voor Intel Evo, dat betekent dat hij tot 9 uur aan batterijduur heeft en een functie aan boord heeft waarmee de laptop in amper een seconde al uit zijn slaapstand komt. Verder krijgt het toestel een 13 MP-webcam camera, een vreemde keuze aangezien we niet meteen toeristen foto’s gaan zien trekken met hun laptop. Alhoewel?

Aan de andere kant heeft de Galaxy Book Flex een 720p webcam voor al je videocalls, krijg je een S Pen om het 13.3-inch display te gebruiken en zal dat alles samen 1,26 kg wegen. Volgens samsung zelf moet de batterij van het toestel echt wel een stuk groter zijn dan de gemiddelde laptop, voornamelijk door Intel Evo.

Wie een laptop met Evo koopt heeft geen slechte koop gedaan. Het toestel heeft sowieso snelladen aan boord waarmee je in een half uur tijd alweer vier uur werktijd krijgt. Helaas gaf Samsung geen cijfers uit de praktijk mee en zullen die claims nog bevestigd worden uit de eerste tests.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

MSI stapt zakelijke laptopmarkt in met nieuw logo en 11e generatie Intel-processoren

Op zoek naar een professionele laptop met de nieuwe generatie Intel-processoren? Dan zit je bij MSI zeker goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here