Nieuws

OPPO introduceert Reno4 Series met Reno4 Pro

De OPPO Reno4 Series bestaat uit de Reno4, Reno4 Pro en Reno4 Z. Vanaf 8 oktober zullen de toestellen te koop zijn.

OPPO heeft vandaag via een online lanceringsevenement haar nieuwste generatie smartphones officieel geïntroduceerd voor de Belgische markt. Die nieuwe generatie draagt de naam de Reno4 Series. De Reno4 Pro laat zich vooral opmerken door indrukwekkende videofuncties, haar ultraslanke design en SuperVOOC 2.0 snellaadtechnologie.

Maak op elk moment van de dag de beste opnames. Afbeelding: OPPO

Uitstekende full scene-opnames

Beeldverwerking is altijd al één van de sterke punten geweest die OPPO uitdraagt. De camera’s en camerafuncties moeten dan ook het paradepaardje vormen van de Reno4 Series. Op vlak van hardware betekent dat een ‘3+1’-cameraeiland aan de achterkant. Dat zijn een hoofdcamera met een 48MP high definition lens en optische beeldstabilisatie, een 12MP ultragroothoeklens met een breedhoek van 120°, een 13MP telelens met 5X optische zoom en een laserdetectie-autofocuslens. Dat wordt aangevuld met een 32MP-selfiecamera met AI Portrait Shooting.

De camera’s zijn slechts de basis, en het zijn vooral de extra camerafuncties die deze smartphone geknipt maken voor elke amateurfotograaf. Neem bijvoorbeeld de Ultra Night Video-functie, waarmee je ook bij weinig daglicht de helderste en scherpste beelden zal kunnen nemen. Het Moonlight Video Algoritm is een AI-toepassing die de helderheid van het scherm tot 75% verhoogt bij nachtopnames, en dat van de opname zelf met 33,7%.

Ook bewegende objecten zal je probleemloos kunnen vastleggen dankzij de Ultra Steady Video 3.0. Die zorgt er voor dat de camera altijd stabiel blijft. Voeg daar nog het Soloop-videobewerkingsprogramma van OPPO aan toe, en je zal je creativiteit ten volste kunnen uitleven.

Nooit een lege batterij

Naast beeldverwerking pakt OPPO ook graag uit met baanbrekende snellaadtechnologie. OPPO Reno4 Pro is dan ook uitgerust met 65W SuperVOOC 2.0, OPPO’s meest recente snellaadstandaard. Dankzij deze snellaadondersteuning zal een lege batterij nooit meer een probleem zijn. Valt het toch eens voor na al dat filmen, dan heb je na 36 minuten alweer een volle batterij. Met een 4.000 mAh-batterij kom je normaliter wel een hele dag toe, tenzij je de smartphone zeer intensief gebruikt.

SuperVOOC 2.0 garandeert niet enkel snel opladen, maar ook zeer veilig doordat de temperatuur van de batterijcellen gecontroleerd wordt. Daarnaast heeft de OPPO Reno4 zelf ook de intelligentie om zijn energieverbruik te optimaliseren.

Dankzij de SuperVOOC 2.0 snellaadstandaard zal je nooit een lege batterij hebben. Afbeelding: OPPO

Slank design

Dankzij het lichte design is de smartphone ook zeer aangenaam om mee te nemen. Met een display van 6,5” is het zeker geen kleine smartphone, maar toch heeft hij een dikte van 7,6mm en een gewicht van 172g. De verversingsgraad van het display is 90Hz. De smartphone ziet er bovendien ook zeer stijlvol uit met het gloednieuwe Reno Glow-patroon. Meer dan 1 miljoen kristalvormen zorgen voor een mooie regenboogachtige glans, die zowel voor de zwarte als blauwe uitvoering zichtbaar is. De behuizing is niet enkel mooi voor het oog, maar ook functioneel want ze is goed bestendig tegen krassen en vingerafdrukken.

De OPPO Reno4 Pro heeft een zeer mooi design. Afbeelding: OPPO

Het enige wat we nog niet besproken hebben, is de motor van de smartphone. Met een Qualcomm Snapdragon 765G trekt OPPO resoluut de kar van 5G. Vanaf wanneer jouw telecomprovider de overstap naar dit nieuwe mobiele netwerk kan maken, dan zal jouw smartphone onmiddellijk volgen. Zowel de Reno4 Pro, Reno4 als goedkopere Reno4 Z hebben deze processor.

Prijzen en beschikbaarheid

De Reno4 Series bestaat uit drie modellen, die alle drie vanaf 8 oktober beschikbaar zijn. De OPPO Reno4 Pro met 12GB RAM en 256GB opslaggeheugen heeft een adviesprijs van 799 euro en is beschikbaar in Galactic Blue en Space Black. De Reno4 heeft 8GB RAM en 128GB ROM en zal 599 euro kosten, ook beschikbaar in twee kleuren. De Reno4 Z tenslotte biedt je 8GB RAM en 128GB ROM en heeft een prijs van 399 euro, enkel in het zwart.

Tot 31 oktober pakt OPPO uit met een speciaal lanceringsaanbod. Bij aankoop van een Reno4 Pro of Reno4 krijg je een gratis OPPO Watch 41mm (249 euro), bij aankoop van een Reno4 Z krijg je gratis W51 wireless earbuds bij (119 euro).

Bekijk hieronder onze unboxing video:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business