Nieuws

Google Foto’s voor Android krijgt verbeterde editor

Google Foto's Android
Google Foto's voor Android krijgt er weer een pak nieuwe functies bij om foto's aan te passen. Of de tools ook naar iOS komen is niet geweten.

Twee nieuwe Pixel smartphones, een splinternieuwe Chromecast en de opvolger van de Google Home werden gisterenavond aangekondigd. Maar, het bedrijf kondigde ook een nieuwere versie van Google Foto’s voor Android aan.

Google Foto’s op Android

De bekende foto-app waarmee je eenvoudig en gratis al je foto’s kan uploaden krijgt een nieuwe Foto Editor. Google introduceert daarmee nieuwe knoppen en bewegingen in de Foto’s app zodat je sneller je favoriete plaatjes kan aanpassen en verbeteren. Zo kan je door middel van bijvoorbeeld één simpele tik vragen aan Google Foto’s om de afbeelding aan te passen hoe hij denkt dat het beter kan. De technologie erachter zou dat moeten kunnen, claimt het bedrijf.

Extra knoppen

Bovendien krijgen Androidgebruikers extra knoppen ter beschikking voor gedetailleerde bewerkingen, helderheid, verzadiging, scherpte, contrastkleuren, scherpte, diepte en ga zo maar door. Voor de Pixel 4a en 5 heeft Google ook een aantal nieuwe opties voorzien in de Foto’s-App. Zo kan je in portretmodus gemakkelijk de achtergrond aanpassen en gebruikt de applicatie nieuwe machine learning technologieën zodat je zelf niet te veel meer moet aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business