Nieuws

OnePlus 8T krijgt virtuele lancering via OnePlus World

OnePlus 8T Launch party
Een 360-graden, virtuele wereld voor de wereldwijde community om de lancering van de OnePlus 8T en nog veel meer bij te wonen.

“Made to be experienced” stond er te lezen op onze uitnodiging voor de launch van de OnePlus Nord in juli. OnePlus koos toen voor een lancering met behulp van Augmented Reality. Dat was al een hele ervaring, maar OnePlus wil nog beter doen voor de OnePlus 8T en ontwikkelde daarom OnePlus World. Het gaat om een 360-graden, interactieve wereld met verschillende activiteiten in de aanloop naar de officiële lancering van hun nieuwe flagship-smartphone op 14 oktober.

OnePlus games en geschiedenislessen

OnePlus World zal te ontdekken zijn met je zelf ontwikkelde avatar en er valt heel wat te beleven. Zo kan je in de gamezone het spelletje Warp spelen, een multiplayer-game waarin je op hoge snelheid door de kenmerkende rode kabel reist en warpkristallen en punten moet verzamelen. In de Hz-game ga je dan weer op jacht naar Hz-kristallen, variërend van 60 Hz en 90 Hz tot (hoe kan het ook anders) 120 Hz. Hoe meer van deze kristallen je verzamelt, hoe hoger je snelheid. Een scorebord met leuke OnePlus-prijzen zorgt voor een competitief element.

Verder is er een #ShotOnOnePlus-gallerij met de mooiste foto’s van andere Oneplussers en een museum dat de geschiedenis van de toestellen toont, te beginnen bij het verhaal van de OnePlus One.

Virtuele 8T launchparty

De lancering van de OnePlus 8T op 14 oktober kan je live volgen vanuit het auditorium of je kan een private kamer maken en je vrienden uitnodigen om samen via voice chat te kijken naar de livestream. In de Ultra Store kan je nadien de OnePlus 8T unboxen en een pop-upbundel aanschaffen. 

De OnePlus 8T wordt officieel gelanceerd op woensdag 14 oktober 2020, om 16.00 uur. De lancering is te volgen op het OnePlus YouTube-kanaal en via de OnePlus World-ervaring

Registreren voor OnePlus World kan via www.theoneplusworld.com.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business