Nieuws

‘Nanoleaf brengt lichtpanelen uit die nieuwe combinaties mogelijk maken’

De nieuwe lichtpanelen van Nanoleaf moeten nieuwe combinaties mogelijk maken door verschillende vormen te combineren.

Nanoleaf introduceert binnenkort mogelijk lichtpanelen die het mogelijk maken om verschillende vormen met elkaar te combineren. Verpakkingen van de panelen zijn ontdekt bij de Amerikaanse bouwmarktketen Home Depot, meldt HomeKit.

Eerder kondigde Nanoleaf het nieuwe verlichtingssysteem Connect+ aan. Het logo bestaat uit verschillende vormen en vormgroottes en verwijzen schijnbaar naar de nieuwe ‘Nanoleaf Shapes’. De nieuwe verpakkingen bestaan uit kleine of grote driehoeken. De grote variant is eigenlijk een nieuwe versie van de huidige driehoeken.

Nanoleaf Connect+ logo

De nieuwe driehoeken moeten het mogelijk maken om combinaties te maken met de al bestaande zeshoekvormen van het bedrijf. De kleinere panelen kunnen eventuele gaten in jouw ontwerp opvullen en zijn naadloos op elkaar aan te sluiten.

Een prijzig pakket

Een Reddit-gebruiker toont in een bericht de verpakkingen van de nieuwe lichtpanelen. Op de afbeeldingen is te zien dat de kleinere driehoeken voor $120 (ongeveer €100) verkrijgbaar zijn. Afhankelijk van het basispakket of de uitbreiding krijg je voor die prijs vijf of tien panelen. De grotere driehoeken zijn geprijsd op $200 (ongeveer €170).

Omdat de verpakkingen inmiddels zijn gespot in HomeDepot is het de verwachting dat de nieuwe panelen binnenkort worden aangekondigd door Nanoleaf. De uiteindelijke releasedatum en de daadwerkelijke prijzen voor Europa zijn op dit moment niet bekend.

De slimme panelen van Nanoleaf zijn te bedienen met Alexa, Apple Homekit, Google Assistant, Homey en IFTTT. Ben jij op zoek naar een ander soort smart home verlichting? Signify kondigde onlangs een alternatief voor Philips Hue-lampen aan.

smart home

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen