AOC 16T2

AOC heeft een tabletachtige monitor gelanceerd die je overal kan meenemen. Zo heb je altijd een extra scherm bij.


AOC kondigt een nieuwe draagbare touchscreen-monitor aan met USB-C-connectiviteit. Het gaat om een monitor van 15,6 inch in de vorm van een tablet. Aan de hand van de USB-C poort kan je de externe monitor koppelen aan laptop, desktop of zelfs een smartphone. Je kan kiezen tussen DisplayPort of de Micro HDMI-poort.

AOC 16T2

AOC 16T2

Dankzij de ingebouwde 8000 mAh batterij kan de 16T2 onderweg worden gebruikt zonder dat er een stopcontact nodig is. Hij kan zelfs dienen als een powerbank en een smartphone opladen.

Met een dikte van minder dan een centimeter, een slimme, opvouwbare hoes voor portret- en landschapstanden en de optie voor VESA-wandmontage is deze monitor een geweldig hulpmiddel voor zowel mobiele zakelijke gebruikers als mobiele gamers, studenten, IT-beheerders, kleine bedrijven, doe-het-zelvers, knutselaars, en meer.


Take-away

Dankzij de dubbele USB-C-ingangen en Micro-HDMI-ingang kan deze draagbare monitor een verscheidenheid aan computers aansluiten, zowel oudere als nieuwe modellen. Bij aansluiting van Micro-HDMI, sluit je de monitor aan op de pc met de USB-C naar USB-A/C om gebruik te kunnen maken van de touchfunctie. Deze kabel zit er in de doos bij. De 16T2 wordt ook geleverd met ingebouwde stereoluidsprekers (2x 1W).

De 16T2 kan ook dienen als een powerbank, zowel in- als uitgeschakeld. Wanneer hij op het lichtnet is aangesloten met de USB-C-adapter, kan de 16T2 zichzelf en een aangesloten smartphone opladen. De twee USB-C-poorten aan beide zijden maken het mogelijk om op de linker poort op te laden en het weergavesignaal van rechts over te dragen, of vice versa. Dit zorgt voor een flexibele opstelling dat in een mum van tijd is gemonteerd.

AOC’s 16T2 is beschikbaar vanaf oktober 2020 voor €319,-.