orange love duo

Orange Belgium gaat zijn aanbod uitbreiden met een 'broadband only' abonnement dat een stuk goedkoper moet zijn dan de concurrentie.

Advertentie

Dat heeft Xavier Pichon, de nieuwe CEO van Orange Belgium, laten weten in een gesprek met zakenkrant De Tijd. De telecomgigant gaat dit jaar nog een nieuw internetabonnement met breedbandinternet aanbieden. Pichon benadrukte daarbij dat de kostprijs voor het abonnement een stuk lager zou liggen dan bij de concurrentie.

Orange Belgium

Pichon wil ook het marktaandeel van Orange in België vergroten. Momenteel heeft Orange 10% van de taart. Pichon wil dat onder zijn bewind vergroten naar 25%. Door de ultieme prijsbreker op de telecommarkt te worden, hoopt de speler meer nieuwe klanten aan te trekken. En dat geldt voor zowel mobiele abonnementen als internet en televisie.

Momenteel betaal je voor een breedbandabonnement bij Telenet en Proximus een kleine 30 euro. Het bedrijf wil ver onder die prijs gaan. Hoeveel het nieuwe abonnement zou gaan kosten heeft Xavier Pichon niet gezegd. Wel weten we dat het bedrijf het nieuwe breedbandinternet dit jaar nog wil gaan aanbieden.

Trio

Net zoals bij andere telecomspelers biedt ook Orange vandaag Trio-abonnementen aan. Daarbij krijgen klanten een alles-in-één pakket met mobiel, tv & internet. Maar er zijn nu eenmaal klanten die graag alleen voor het breedbandinternet willen gaan. Volgens CEO Pichon is daar wel degelijk veel vraag naar. Wie vandaag bij de Franse telecomgigant alleen internet wil, kan dat alleen afsluiten via een Flybox. Dat is een 4G-router die gebruikmaakt van het eigen mobiele netwerk.

Het huidige aanbod van Orange kan je hier terugvinden.


Gerelateerde artikelen

Orange lanceert Smart Home packs met een eigen applicatie

Na Telenet en Proximus gaat nu ook Orange Smart Home-producten aanbieden in pakketten tegen een verlaagde prijs.