Nieuws

Apple verlengt gratis Apple TV+ tot februari 2021

Apple TV+
Abonnees van Apple TV+ krijgen een paar maanden extra in de gratis periode van Apple. Dat heeft het bedrijf deze week aangekondigd.

Wie vorig jaar begin November een nieuwe Apple-toestel kocht, kreeg daar 1 jaar gratis Apple TV+ bij. Die gratis periode werd nu door Apple verlengd tot januari 2021 en voor bepaalde gevallen eind februari. In ieder geval krijgt iedereen met een TV+ abonnement 2 tot 3 maanden gratis extra. Dat kopte TechCrunch vandaag.

Apple TV+

Hoewel er bij aanvang op de videostreamingdienst weinig krachtige content stond, heeft Apple het aanbod intussen al een stuk meer uitgebreid. Series als Tehran of Greyhound tonen wel dat de iPhonebouwer het meent met zijn videostreamingdienst. Het aanbod mag dan nog steeds mager zijn, wat je ziet is wel keer op keer heel goed.

Nadat je gratis proefperiode erop zit betaal je 4,99 euro per maand voor Apple TV+. Je kan ook kiezen voor een jaarabonnement, dat kost je dan 49,99 euro. Door de gratis proefperiode in te zetten bij aankoop haalde de iPhonefabrikant in één klap gemakkelijk 10 miljoen nieuwe abonnees binnen.

Maar het verschil met pakweg Disney+ kan niet groter zijn. De videostreamingdienst van Disney haalde in de eerste uren al zo’n 10 miljoen (en meer) betalende abonnees binnen. Langs de andere kant is een dienst als Disney+ veel meer vatbaar om op te zeggen.

Pandemie

Apple blijkt ook niet de enige te zijn die abonnees wil bijhouden. Ook Netflix en HBO (in de V.S.) verlengen hun gratis periodes om meer klanten aan te trekken. Iets wat in dit seizoen heel aantrekkelijk is voor veel mensen. Thuisblijven proberen we sowieso meer dan normaal.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business