Vivo

Een smartphone met uitschuifbare, afneembare camera is gespot in een video op Chinese sociale media.

Advertentie

De Chinese smartphonefabrikant Vivo heeft op het sociale netwerk Weibo een nieuwe concepttelefoon onthuld. In de video is te zien dat de Vivo IFEA over een uitschuifbare camera beschikt die van het toestel los te koppelen is.

De camera van het toestel zit met een magneet vast aan de behuizing. Door de camera uit te schuiven is het mogelijk om deze van de telefoon af te halen. Daarna is het mogelijk om de camera op een tafel of ander object te plaatsen. De camera is draadloos te bedienen met de smartphone. Hierdoor kun je gemakkelijk selfies schieten vanuit een ander perspectief.

Vergeet het maar

Als je het kleine cameraatje per ongeluk vergeet gaat er een melding af op de telefoon. Er wordt dan een waarschuwing gestuurd dat de camera zich niet in de telefoon bevindt. Of deze ingenieuze techniek daadwerkelijk in een smartphone op de markt terecht komt is niet bekend. Vivo toont wel vaker concepten van telefoontechnieken. Het was een van de eerste bedrijven met een vingerafdrukscanner achter het scherm.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

ASUS ZenFone 7 Pro review

De ASUS Zenfone 7 Pro neemt het concept van zijn voorganger en doet het op alle vlakken beter, van betere specificaties en batterijduur tot de toevoeging van een derde lens op de unieke flip camera, zonder twijfel de reden om deze smartphone boven een ander vlaggenschip te verkiezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here