Nieuws

iPhone 12: zo volg jij vanavond het Apple Event

Apple iPhone 12 EverythingApplePro
Afbeelding: EverythingApplePro (https://twitter.com/EveryApplePro/status/1314781750829088768/photo/1)
De iPhone 12 wordt naar verwachting vanavond onthuld tijdens het Apple Event. Via een livestream kun jij live meekijken en zien welke producten techgigant Apple aan de wereld gaat tonen.

Het Apple Event start om 19:00 uur en is te bekijken via het officiële Apple-kanaal op YouTube. De stream is ook te bekijken via onderstaande video. De titel ‘Hi, Speed’ slaat mogelijk op de komst van 5G naar de nieuwe iPhone’s.

Wij verwachten dat Apple vanavond vier verschillende iPhone 12-modellen toont: iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. De toestellen zullen waarschijnlijk allen beschikken over de A14 Bionic-chipset. De Pro-toestellen zullen mogelijk over meer RAM-geheugen beschikken. Andere toevoegingen voor de Pro-variant zijn een drievoudige camera met LiDAR-scanner en een scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. De goedkoopste iPhone zou volgens geruchten slechts €649 kosten.

Bovendien verwachten we dat naast vier modellen van de iPhone 12, ook andere Apple-producten worden getoond. Er gaan geruchten rond over de AirPods Studio: de eerste over-ear koptelefoon van Apple. Onder de mogelijkheden vallen ook AirTags, AirPower of zelfs een nieuwe MacBook. Voor nu blijft het bij speculaties. Vanavond vanaf 19:00 uur komen we erachter wat Apple dit maal voor ons in petto heeft.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business