Nieuws

‘OnePlus 9 releasedatum eerder dan gebruikelijk’

OnePlus 8T
Ook al is de OnePlus 8 pas net op de markt, er gaan nu al geruchten rond over de OnePlus 9 releasedatum.

Het zijn drukke weken geweest voor de dames en heren bij OnePlus. Na weken van teasers en kleine tipjes van de sluiers was vorige week eindelijk de presentatie van de OnePlus 8T. Eerder deze week is het vlaggenschip officieel in de verkoop gegaan, en in onze eigen OnePlus 8T review zijn we in ieder geval erg enthousiast over het toestel. Ook hebben we goede hoop over zijn opvolger, de OnePlus 9. Een releasedatum wordt nu al online rondgebazuind.

OnePlus 9 releasedatum gerucht

Android Central meldt dat het via insiders al meer weet over de OnePlus 9 releasedatum. Hoewel de fabrikant zelf nog niet een exacte datum heeft geprikt, wordt er wel een release ergens medio maart verwacht. Dat is een stuk vroeger dan gebruikelijk; de OnePlus 8-serie verscheen medio april, terwijl de reguliere toestellen daarvoor vaak in mei pas uit de doeken werden gedaan.

OnePlus 8T Header
De OnePlus 8T

De keuze van OnePlus om de OnePlus 9 al in maart te presenteren is niet eens zo heel vreemd gedacht; door de reguliere 9-serie te verplaatsen naar begin 2021 zit er meer ademruimte tussen dit toestel en de te verschijnen T-serie, een serie die doorgaans in de herfst op de markt komt.

Een ander voordeel van deze vervroegde presentatie is dat OnePlus zo in hetzelfde venster haar toestellen presenteert als de meeste concurrenten. Bekende voorbeelden van fabrikanten die ook hun toestellen doorgaans zo vroeg lanceren, zijn: Samsung, Xiaomi, Huawei, en onder andere Oppo.

Verdere informatie

Het is momenteel nogal vroeg om te speculeren over de hardware van de OnePlus 9. Als er niets geks gebeurd, dan is het aannemelijk dat er een Snapdragon 875 aanwezig zal zijn. Verder verwachten we dat er minstens 65W Warp Charge-ondersteuning inbegrepen is, evenals een camera-upgrade, draadloos opladen, en een IP68-certificering.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business