Facebook Dating

Facebook Dating heeft voet aan wal gezet in België. De dienst werd twee jaar geleden al gelanceerd maar is nu pas bij ons beschikbaar.

Advertentie

Facebook introduceert vandaag Facebook Dating in België. Daarmee speelt de sociale-netwerksite in op een trend in de wereld van online daten. Met de nieuwe dienst helpt Facebook mensen een romantische partner te vinden op basis van overeenkomstige eigenschappen.

Zo worden interesses uit iemands Facebook Dating-profiel, Facebook-evenementen, Facebook-groepen en stories op Instagram gecombineerd om de ideale match te vinden. Daarbij houdt Facebook Dating rekening met je privacy, om jouw veiligheid te waarborgen.

Facebook Dating

Facebook Dating is een aparte omgeving binnen de Facebook-app. Gebruikers kunnen gemakkelijk een Facebook Dating-profiel aanmaken. 

Omdat het vinden van een romantische partner een hele persoonlijke ervaring is, hecht Facebook Dating veel belang aan privacy en veiligheid. Daarom is Facebook Dating een losstaande dienst in de Facebook-app, waar niet automatisch een profiel op wordt aangemaakt.

Bovendien worden gegevens met niemand buiten de Dating-omgeving gedeeld en heeft de gebruiker volledige controle over wie zijn of haar online datingprofiel kan bekijken. Om onaangename ervaringen tegen te gaan, krijgen gebruikers ook de mogelijkheid om andere gebruikers te rapporteren en/of te blokkeren.

Facebook Dating
Advertentie

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here