Nieuws

‘Apple trekt wederom stekker uit oplaadmat AirPower’

AirPower
De langverwachte Apple AirPower verschijnt mogelijk alsnog niet. Apple trok eerder al de stekker uit de oplaadmat, maar na het vermeend oplossen van problemen was er weer hoop voor veel Apple-fans.

AirPower werd in 2017 aangekondigd en moest het mogelijk maken om drie Apple-apparaten tegelijk draadloos op te laden. Daardoor kon je in theorie je iPhone, Watch en AirPods via dezelfde mat opladen. In 2019 trok de smartphonegigant echter de stekker uit de oplaadmat. Dit was vanwege technische problemen. De accessoire zou niet aan de kwaliteitseisen voldoen en erg heet worden.

Voorgoed van de radar

Naar verluidt werd de AirPower nieuw leven ingeblazen, toen eerder dit jaar berichten verschenen dat Apple de problemen omtrent de oplaadmat wist op te lossen. Het lijkt erop dat de AirPower nu toch voorgoed van de radar verdwijnt. Jon Prosser, een lekker met een goede reputatie, meldt op Twitter dat het testen van AirPower-prototypes niet langer op de planning staat voor 2021.

Na de komst van vier iPhone 12-modellen en de Apple Watch 6, verwachten wij binnenkort weer nieuwe producten van Apple te zien. Er gaan geruchten rond over de onthulling van AirTags in november. Het gaat om een Tile-achtige tracker die je aan objecten kunt hangen. Met de tracker kun je voorwerpen terugvinden als deze kwijtraken, met behulp van de Find Me-app op je iPhone of iPad. In het eerste kwartaal van 2021 wordt ook de eerste over-ear koptelefoon van Apple verwacht: de AirPods Studio.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business