Nieuws

Yale introduceert smart lock Linus met Google Assistant

Yale Linus smart lock
Nuki heeft er een waardige concurrent bij. Met Linus sleept Yale meteen een prominente plek in de wacht. Het slot won zelfs een Red Dot Award.

Als er één expert is op het gebied van sleutels en sloten, dan kunnen we allemaal Yale als eerste opnoemen. De Zweedse slotengigant lanceert nu het smart lock Linus. Een nieuw slim deurslot dat ook een streling voor het oog blijkt te zijn. Geen gepruts met vijzen en gaten, een eenvoudig te installeren smart lock à la Nuki.

Yale smart lock

Met het nieuwe slimme deurslot Linus van Yale kunnen gebruikers vanop afstand hun deur vergrendelen en ontgrendelen. Dankzij geavanceerde software en de intuïtieve mobiele Yale Access-app biedt Linus de mogelijkheid om zonder sleutel naar binnen te gaan. Gebruikers kunnen zien wie er wanneer binnenkomt, virtuele gastsleutels toekennen en controleren of de deur open of gesloten is.

Het Linus maakt elke deur slim. Dankzij de geavanceerde technologie maakt het slimme deurslot verbinding met toonaangevende smart home-systemen, stemassistenten en verhuurplatforms voor een probleemloze bediening van deuren en toegangsbeheer.

Yale smart lock linus

Automatische vergrendeling en ontgrendeling

Voor extra gemoedsrust kan de functie ‘automatisch vergrendelen’ worden geactiveerd, waardoor de deur automatisch op slot wordt gedraaid. Dat gebeurt direct na het sluiten van de deur of na een bepaalde periode die is ingesteld via de Yale Access-app. Als je weer thuiskomt en naar de deur loopt, wordt de deur door de automatische vergrendeling weer ontgrendeld dankzij geo-fencing. Zo hoef je nooit meer naar je sleutels te zoeken!

Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken of je je deur wel goed hebt afgesloten. En mocht je toch twijfelen, dan kun je de status van de deur altijd en overal controleren via de Yale Access-app. Voor extra gemak is Linus uitgerust met de DoorSense -technologie, die aangeeft of de deur gesloten is of dat er iets onverwachts gebeurt, zoals wanneer iemand de deur heeft laten openstaan.

Wel een WiFi Bridge nodig

Met de gratis mobiele Yale Access-app kan je het slimme deurslot op afstand openen en bedienen. Sluit eenvoudigweg de Yale Connect WiFi Bridge aan om toegang te delen met vertrouwde gasten. Je kan de app ook gebruiken om ook activiteiten te bekijken, meldingen te ontvangen of de deur te vergrendelen/ontgrendelen.

Via de Yale Connect WiFi Bridge kan je het slot integreren met Amazon Alexa, de Google Assistant of HomeKit.

Prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekend gemaakt.

Yale smart lock linus

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business