Nieuws

Orange geeft alle klanten 5GB gratis tot het einde van het jaar

Orange Belgium
Orange komt met een serie nieuwe initiatieven, net zoals in de vorige lockdown. De provider geeft alle klanten alvast 5GB mobiele data extra.

Nu de tweede coronagolf ons land treft, biedt ook Orange Belgium extra mogelijkheden om zijn klanten uit de nood te helpen. Binnen een reeks nieuwe initiatieven voorziet de Belgische provider zijn klanten (particulier & zakelijk) van 5GB mobiele data gratis per maand.

Orange Belgium

Orange Belgium zal tot het einde van het jaar 5GB gratis mobiele data per maand aanbieden aan al zijn mobiele klanten, residentiële klanten maar ook bedrijven, kleine ondernemingen en zelfstandigen. Klanten zullen dit extra volume de komende 10 dagen zien verschijnen in de MyOrange-applicatie of in hun klantenzone. 

Verder hebben residentiële klanten die geabonneerd zijn op een FlyBox, 50 GB gratis internet bovenop hun bestaande data gekregen. De provider geeft ook aan dat het in de komende weken nog extra initiatieven zal uitrollen om zijn klanten in de strijd tegen de covid19-pandemie te ondersteunen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business