Nieuws

Apple event op 10 november: ARM Macs in de spotlights

Apple One More Thing Mac event
Silicon Macs met de A14X, macOS Big Sur en misschien de AirPods Studio? Op 10 november toont Apple ons een serie nieuwigheden.

One More Thing. Apple heeft voor het iconische zinnetje van Steve Jobs gekozen om zijn Mac-event op poten te zetten. Op 10 november vanaf 19.00 uur onze tijd zal de iPhonebouwer voor de derde keer dit najaar nieuwe producten voorstellen. Naar alle verwachting zal Tim Cook & co. een serie nieuwe Macs voorstellen die voor het eerst gebouwd zijn met in-house ARM-chips. De nieuwe processor zal waarschijnlijk A14X heten.

Apple Mac-event

De iconische uitspraak van Steve Jobs wees er toon op dat het bedrijf nog iets spectaculair achter de hand had gehouden om voor te stellen. Vandaar dat het bedrijf er vermoedelijk heeft voor gekozen om het zinnetje van onder het stof te halen.

Naast die Silicon Macs zal het bedrijf waarschijnlijk ook macOS Big Sur officieel lanceren voor het grote publiek. We hebben er lang op moeten wachten, dus laat Big Sur maar komen. Verder zouden we ook de eerste over-ear hoofdtelefoon AirPods Studio kunnen zien. Maar er gaan ook al een tijdje geruchten rond dat die hoofdtelefoon pas in het voorjaar van 2021 zal aangekondigd worden.

In ieder geval kan je op 10 november rond 19.00 uur op TechPulse mee de livestream volgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business