Nieuws

Apple TV-app vanaf 10 november op Xbox One, Series S & Series X

Xbox Apple TV
Na de PlayStation 5 komt ook Apple's TV-app uit voor Microsoft Xbox. Zowel de One, Series S & Series X krijgen de videostreamingdienst op hun platform.

Samen met de aankondiging rond Apple’ One More Thing heeft Microsoft gisterenavond de komst van Apple TV naar zijn consoles aangekondigd. Vanaf 10 november is de Apple TV-app ook beschikbaar voor de Xbox One, Series S & Series X.

Apple TV op Xbox

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat de iPhonebouwer zijn videostreamingdienst ook beschikbaar zou maken op de consoles van Microsoft. De twee werken immers al jaren nauw samen om elkaars diensten te versterken op de eigen platformen. Helaas gaf Microsoft weinig specifieke details. Is er ondersteuning voor 4K, HDR en Dolby Atmos? We weten het niet. Dolby Vision en Atmos worden wel aangehaald bij Netflix of Disney+. Maar bij Apple TV blijft die extra info uit.

De komst van die applicatie is goed nieuws voor gebruikers van de Xbox-consoles. Je kan nu rechtstreeks vanop je console de Apple TV-app oproepen zonder dat je daar bijvoorbeeld een Apple TV-box voor nodig hebt.

De videostreamingdienst zal binnenkort ook beschikbaar worden gemaakt voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Xbox Apple TV
Disney+, Netflix, HBO of Spotify zijn al beschikbaar op Xbox.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business