OPPO Watch

Een schaamteloze kopie of een degelijk alternatief voor Androidgebruikers? De OPPO Watch is vanaf vandaag te koop in België.

Advertentie

OPPO heeft deze week zijn OPPO Watch beschikbaar gemaakt in België. De smartwatch was sinds vorige week al beschikbaar voor pre-order in Nederland. De watch wordt aangestuurd door WearOS, maar OPPO heeft de software afgewerkt met een eigen laagje.

OPPO Watch

Wie op zoek is naar een iets goedkopere tegenhanger van de Apple Watch kan met deze smartwatch berichtmeldingen ontvangen, muziek afspelen, mobiel betalen in de winkel, je agenda checken, berichten snel beantwoorden en natuurlijk al je sportieve work-outs tracken en analyseren. Kortom, alles wat een smartwatch nodig heeft, doe je met deze OPPO.

De OPPO Watch heeft een eigentijds design dat wel heel erg doet denken aan de Apple Watch. Een gelijkenis die je zelfs kan terugvinden in de software en marketingbeelden van het nieuwe toestel.

OPPO Watch

Dat even terzijde; de smartwatch heeft een 1.91 inch AMOLED display aan boord die in combinatie met Google’s WearOS als basis wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon Wear 3100. Wie de smartwatch in power save mode gebruikt, kan tot 21 dagen toekomen op 1 batterijlading. In smart mode doe je er volgens OPPO zo’n 36 uur mee, afhankelijk van je gebruik natuurlijk.

Met OPPO’s Flash Charging kan je de smartwatch opladen in amper 15 minuten op naar 46% en in een dik uurtje naar 100%. De watch is waterbestendig tot 50 meter diep en heeft een ingebouwde GPS aan boord.

Beschikbaarheid

De OPPO Watch is vanaf vandaag te koop bij MediaMarkt, Fnac of VandenBorre. De duurdere 46mm versie kost 349 euro en de kleinere 41mm kost je 249 euro.

OPPO Watch
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here