Windows 10X Emulator
Wat met Windows 10X? Image Credit: The Verge

Windows 10X komt begin 2021 en Microsoft gaat ook ondersteuning voorzien voor Android.

Advertentie

Er is nieuwe informatie vrijgekomen over het updatebeleid dat Microsoft volgend jaar zal doorvoeren voor Windows 10. Via Windows Central zijn er geruchten dat Microsoft vanaf volgend jaar ondersteuning zal bieden in Windows 10 voor Android-applicaties. Momenteel zouden die plannen nog vaag zijn, maar de website belooft binnenkort al extra informatie te hebben.

Android apps op Windows 10

Microsoft zou volgens de geruchten volgend jaar het omgekeerde doen van wat we gewend zijn. De grotere update van 2021 zullen we pas in het najaar krijgen en de kleinere update zal in het voorjaar naar Windows 10 komen.

Microsoft zou plannen hebben om Windows 10X al in de eerste helft van 2021 uit te brengen. Dat bevestigt de eerdere geruchten. Binnenkort dus. Het gaat om een mobiel besturingssysteem dat op dezelfde manier zal werken als Chrome OS en iPadOS. Volgens de plannen zou Microsoft Windows 10X ook eerst op de Surface Neo uitbrengen. Maar de vraag is nog maar of we dat toestel begin 2021 gaan zien.

ARM

De geruchten vertellen ons ook dat het nieuwe Windows 10X besturingssysteem naar ARM-toestellen zou komen. Verder brengt Microsoft ook 64bits emulatie-ondersteuning naar ARM-toestellen.


2 REACTIES

    • En de rest .. het moet zelfs zijn: “bevestigen”. Zucht ..
      Nog eentje in het begin: “en Microsoft gaat ook ondersteuning bieden voor .. Windows 10 ” ..: lijkt me geen nieuws.. Moest daar “Android” staan?

      Ik ben misschien al van een andere generatie, die meer exactheid wenst.. Desondanks, in ICT omgevingen is niet-exactheid het equivalent van “bug”…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here