Nieuws

Alle Googlediensten liggen plat

Google
Verschillende grote Google-diensten liggen eruit. Over de hele wereld kampt de zoekmachinegigant met problemen.

Update 14u32: Rond 14u zijn de diensten van Google opnieuw online gegaan. Het blijft wachten op een verklaring van Google over de oorzaak van de storing.

Google Drive, Gmail, YouTube, Google Assistant en ga zo maar door. Bijna alle grote diensten van de zoekmachinegigant liggen eruit. Google’s zoekmachine zelf lijkt wel nog gewoon te werken. Volgens DownDetector begon dat allemaal met Gmail vandaag. De problemen zijn nogal verdeeld, sommige gebruikers geraken bijvoorbeeld wel op YouTube of Gmail maar krijgen hier en daar foutmeldingen te zien.

Google ligt eruit

Elke minuut komen er op Twitter en DownDetector meldingen bij van gebruikers die zeggen dat ze geen gebruik meer kunnen maken van verschillende diensten. Opvallend genoeg liet de techgigant zelf nog weten dat het geen issues kan reproduceren. Het bedrijf moet de outage dus zelf nog bevestigen.

Het is ondertussen ook duidelijk dat de foutmeldingen in bijna alle landen ter wereld voorkomen. Meldingen komen uit de Benelux, V.K., de V.S. en ga zo maar door. Op deze pagina kan je volgen welke diensten weer actief of inactief zijn.

Assistant

Ook de Assistant van het bedrijf ligt eruit. Verlichting, verwarming, muziek, slimme sloten. Het is onmogelijk om al deze functies te gebruiken via je Nest-speaker of Hub.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business