Nieuws

Telenet TV-app nu beschikbaar op Apple TV & Android TV

Telenet TV-app
De nieuwe Telenet TV-app is vanaf vandaag beschikbaar op mediaspelers Apple TV & Android TV. Dat geldt voor klanten met de meest recente decoder.

Vanaf 15 december is de Telenet TV-app beschikbaar op Apple TV en Android TV. Via zo’n mediabox kunnen klanten overal in de Europese Unie hun vertrouwde televisie-ervaring naar een tweede televisiescherm brengen zonder extra decoder. Dat heeft Telenet vandaag bekendgemaakt.

Telenet TV-app

Klanten die gebruik maken van de nieuwste Telenet-decoder kunnen vanaf nu eenvoudig op een tweede groot scherm televisiekijken via Apple TV of Android TV. Ze vinden er via de Telenet TV-app hun vertrouwde televisiemenu en hetzelfde aantal zenders terug. Ook de functionaliteiten als live televisiekijken, opnames bekijken, tv-gids raadplegen en films en series opvragen in de TV-Theek of via Streamz, werken op dezelfde manier als bij de decoder.

Hoe werkt het?

Alle klanten die beschikken over de nieuwste decoder van de provider, kunnen de Telenet TV-app gratis downloaden in de App of Play Store. Apple TV en Android TV zijn eenvoudig aan te sluiten via HDMI op het televisiescherm. Ze bieden het comfort van de afstandsbediening en het vertrouwde tv-menu en functionaliteiten van de decoder. De nieuwe TV-app kan zowel thuis, in een tweede verblijf als op vakantie in de Europese Unie gebruikt worden.

Het bedrijf bekijkt om ook de Yelo Play app, die gelinkt is aan de vorige generatie van decoders, in de toekomst beschikbaar te maken op Apple TV en Android TV.

Telenet TV-app
Telenet TV op Android TV.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business