Sennheiser Smart Control

De Sennheiser Smart Control app is nu ook beschikbaar voor de Apple Watch. Beheer jij je speakers en muziek vanop je pols?

Advertentie

Of je nu werkt, onderweg bent of thuis zit. Met de nieuwe Smart Control-app van Sennheiser voor de Apple Watch kunnen luisteraars hun MOMENTUM True Wireless 2 en CX 400BT True Wireless-geluidservaring nu vanaf de pols bedienen. Afhankelijk van de specifieke hoofdtelefoon kunnen gebruikers in de Watch-app ruisonderdrukking (Active Noise Cancelling en Transparant Hearing) automatisch in te stellen voor een ongestoorde luisterervaring. Het is ook mogelijk om via de app ruisonderdrukking handmatig in te stellen.

Sennheiser Smart Control

Smart Control op Apple Watch

Luisteraars die onderweg zijn kunnen hun iPhone thuis laten en de draadloze hoofdtelefoon rechtstreeks op de Apple Watch aansluiten en naar vooraf opgeslagen muziek en audio luisteren en de instellingen via het horloge beheren.

De app waarschuwt ook wanneer het batterijniveau onder de 20% zakt en heeft equalizer selecties. De mobiele app van Sennheiser is te vinden in de Apple Watch app nadat de gebruiker de laatste versie van de Smart Control app uit de Apple App Store heeft gedownload.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Sennheiser kondigt nieuwe earbuds aan voor 199 euro

Nog op zoek naar een nieuw paar earbuds voor je thuiswerk? De Sennheiser CX 400BT zou wel eens de oplossing kunnen zijn. Al is er geen ruisonderdrukking aan boord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here