KBC Mobile Instant Card

Met Instant Card geeft KBC je meteen toegang tot je rekening en digitale debetkaart zodat je toch kan betalen in de winkel en online.

Advertentie

Nieuwe of bestaande klanten van KBC die een nieuwe debetkaart aanvragen, moeten niet langer wachten tot hun kaart thuis is aangekomen. Via Instant Card kunnen klanten nu direct gebruikmaken van hun nieuwe kaart in KBC Mobile. Daarmee kunnen ze contactloos betalen in de winkel en gebruikmaken van Google Pay, Apple Pay, Fitbit Pay en ga zo maar door. Ook betalen op het internet zal onmiddellijk beschikbaar zijn via de MobilePay-functie in KBC Mobile.

“Open je voor het eerst een rekening bij ons, dan kan je daar voortaan meteen mee aan de slag, dankzij de Instant Card-service. Je debetkaart is immers meteen digitaal beschikbaar in KBC Mobile en je kan onmiddellijk betalingen doen, zowel in de winkel als op het internet.”

KBC Instant Card

Steeds meer klanten worden klant via een digitaal kanaal. Van alle nieuwe KBC-klanten in oktober 2020, werd 39% klant via een digitaal kanaal: in januari 2020 was dat 30%. In april noteerde KBC een piek van maar liefst 56%. Van de klanten die in oktober 2020 klant werden via een digitaal kanaal, deed 39% dat via KBC Mobile en 61% via de website. In juli 2020 was dat nog 24% via KBC Mobile en 76% via de website.

In normale omstandigheden kan het tot vijf dagen duren vooraleer de nieuwe fysieke debetkaart in de bus zit en actief is. Daar wil KBC dus sneller op inspelen. De Belgische grootbank neemt daarmee een flinke stap vooruit en zit nu ook op het niveau van digitale banken zoals bijvoorbeeld Bunq.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here