Sennheiser IE 300

De Duitse audiofabrikant Sennheiser lanceert deze week een nieuw paar earbuds: de IE 300. Je kan ze volledig naar de vorm van je oor zetten.

Advertentie

Sennheiser heeft een nieuw paar in-ear earbuds op de markt gebracht. De IE 300 earbuds zijn gemaakt van flexibele materialen waardoor je ze perfect rond je oor kan zetten. De nieuwe Sennheisers hebben een 7-mm XWB-transducer aan boord die de audiogigant zelf heeft ontwikkeld.

Sennheiser IE 300

“Als muziek je passie is, telt elk detail. Daarom hebben we de IE 300 zorgvuldig ontworpen zodat luisteraars elke nuance in hun muziek kunnen horen”, zegt Jermo Köhnke, productmanager bij Sennheiser. “Het nieuwe paar earbuds is ontwikkeld als muzikale compagnon voor onderweg, die – net als de apparatuur thuis – een superieure geluidservaring biedt, ongeacht je omgeving.”

De individueel instelbare flexibele oorhaakjes en ooradapters van silicone en memory foam in drie maten (S/M/L) zorgen voor een perfecte pasvorm en uitstekend draagcomfort voor lange luistersessies, maar biedt ook optimale geluidsisolatie zodat muziekliefhebbers ook in een drukke omgeving of onderweg ongestoord kunnen luisteren.

Er wordt een hoogwaardig opbergdoosje meegeleverd om de oordopjes veilig en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

De nieuwe Sennheisers zijn vanaf 19 januari verkrijgbaar voor € 299.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here