Denon Home Soundbar 550

Denon lanceert deze week een nieuwe soundbar. De Home Soundbar 550 kost 649 euro en biedt 3D-audio, tal van connectiviteit en superieure geluidskwaliteit.

Advertentie

Vandaag heeft Denon (Sound United) de nieuwe Home Soundbar 550 aangekondigd. Een hoogwaardige, en compacte soundbar die het Home-assortiment verder uitbreidt met 3D tv-geluid. De nieuwe soundbar heeft Dolby Atmos en DTS:X 3D-surroundgeluid met maar liefst zes drivers aan boord.

Denon Home Soundbar 550

Luisteraars kunnen ook muziek in hoge resolutie van hun favoriete muziekdiensten of lokale muziekbibliotheken rechtstreeks naar de soundbar streamen dankzij HEOS Built-in. Bovendien kunnen luisteraars die al hebben geïnvesteerd in het HEOS-ecosysteem, inclusief andere Home-producten, de Denon Home Soundbar 550 toevoegen als aparte draadloze zone, zonder een kabel te hoeven trekken. De Home Soundbar 550 (€649) is vanaf februari 2021 verkrijgbaar.

De Soundbar 550 kan als standalone soundbar worden gebruikt of worden uitgebreid met andere draadloze Denon Home-speakers, zoals de Denon Home 150, 250 en 350. Deze kunnen allemaal worden geïmplementeerd als achterste surroundkanalen. Luisteraars die graag een krachtiger basgeluid willen, kunnen de DSW-1H draadloze subwoofer apart toevoegen voor een realistischere bioscoopervaring.

Denon Home Soundbar 550
Alle nodig connectiviteitsmogelijkheden zijn aan boord.

Specificaties

  • HEOS
  • eARC
  • Apple AirPlay 2
  • Control4, Creston, URC & Elan ondersteuning
  • Dolby Atmos
  • DTS:X

De soundbar is ook compatibel met Apple AirPlay 2 voor eenvoudig streamen vanaf Apple-apparaten. De Soundbar 550 is de eerste soundbar van de audiogigant voorzien van softwaredrivers voor Control4, Creston, URC, Elan en meer voor een moeiteloze integratie met populaire slimme home-ecosystemen.

De Denon Home Soundbar 550 kost 649 euro is vanaf half februari 2021 verkrijgbaar. Pre-order gaat open vanaf 1 februari 2021.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here