Polestar Precept

Autofans kunnen de Polestar Precept vanaf nu bezichtigen in Brussel. Vanaf 25 januari staat hij ook in Antwerpen.

Advertentie

Hoewel het Autosalon in België dit jaar niet kan doorgaan, wil Polestar, het jonge Zweedse elektrische performance-automerk dat sinds deze zomer op de Belgische wegen te zien is, innovatie ondanks alles laten zegevieren. En dat doet het door zijn meest innovatieve conceptwagen, de Precept, tentoon te stellen in België.

Het model, dat een manifest is voor de toekomst, was voor het grote publiek nog nooit eerder te zien in Europa. Maar daar komt nu verandering in. Van 14 tot 24 januari siert de Precept de Polestar Space in Brussel. Nadien verhuist de visiewagen naar de Polestar Space in Antwerpen.

Polestar Precept

Precept concept

De visiewagen van Polestar, Precept, zou oorspronkelijk op 3 maart 2020 zijn debuut maken op het Autosalon van Genève. 48 uur voor de opening, werd besloten het salon te annuleren. De uitbraak van COVID-19 in Europa was een feit. Uiteindelijk werd de Precept volledig online gelanceerd. Tot nu toe was de wagen nog nooit eerder te zien in Europa. Tot vandaag. 

Brussel en Antwerpen

Sinds 14 januari is deze state-of-the-art wagen te zien in de Polestar Space in Brussel. De wagen is vrij toegankelijk voor het publiek en blijft tot 24 januari. Vervolgens verhuist de auto naar de Polestar Space in Antwerpen.

Praktische informatie

  • Wie de Precept wil bezichtigen kan van 14 tot en met 24 januari terecht in de Polestar Space in Brussel: Akenkaai 39, 1000 Brussel;
  • Vanaf 25 januari is de Precept te vinden in de Space in Antwerpen: Hopland 14, 2000 Antwerpen.
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here