Ellio e-bike

IntuEdrive, de start-up achter de Belgische E-bike Ellio, gaat 2021 in met een gloednieuw hoofdkwartier in Vlaams-Brabant.

Advertentie

De E-bike is niet langer uitsluitend via een dealer te koop, maar ontdek je nu in de Ellio showroom waar je van persoonlijke klantenservice geniet. De e-bikebouwer maakt vaart en dat werd al snel duidelijk aan het begin van dit jaar. De Belgische, innovatieve speed pedelec met autotechnologie fietst zo goed, dat in de zomer van 2020 de nood hoog groeide bij het Ellio team voor een grotere werkplek.

E-bike Ellio

Neem daarbij de vele verzoeken voor in-house testritten en de beslissing voor relocatie is snel gemaakt. Klanten worden van nu af aan ondergedompeld in de leefwereld van het bedrijf. Dat is in het nieuwe hoofdkwartier in Korbeek-Lo, in een gerestaureerde hoeve. In de showroom kunnen ze testrijden en kennismaken met de nieuwste Ellio modellen. De fiets was aanvankelijk alleen via een dealernetwerk te koop, maar nu kan de klant ook rechtstreeks bij de e-bikeproducent terecht. 

Klanten kunnen voortaan een persoonlijke afspraak boeken in de nieuwe headquarters. Tijdens een afspraak kan je in de showroom alle modellen ontdekken, uittesten, maar ook de moeilijkste of meest technische vragen stellen aan het team van experts. Maak je liever niet de verplaatsing, dan komt het bedrijf langs bij je thuis of op je werk voor een proefrit. Al je vragen worden beantwoord door je persoonlijke contact bij Ellio, via mail of telefoon. Direct klantencontact is bij Ellio nu de norm.

Ellio

4 REACTIES

 1. Mijn inziens te duur voor een lelijke en veel te zware (38 kg) elektrische fiets op kleine wielen.
  Daarnaast zal hun claim “De grootste’ batterij van het segment” misschien wel kloppen maar toch zijn er andere alternatieven voor wie een e-bike met een grote actieradius zoekt; Kettler heeft de Quadrigo Duo, 1250 Wh/27 kg, en verder zijn er onder andere Flyer, 1125 Wh/28 kg, en Flluid, 1008 Wh/34 kg, weliswaar allen voorzien van twee batterijen. De modellen van de eerste twee merken zijn als speed pedelec hoger geprijsd dan de Ellio Elite (45 km/u), de Flluid is aanzienlijk goedkoper.

  • Ik vind de Ellio absoluut niet duur. Vergelijk maar eens met strömer, dan ben je € 3000 meer kwijt voor vergelijkbare kwaliteit want dan heb je de strömer 5 al nodig. En geen enkele SP rijdt even goed als de Ellio. Voor de rest: smaken verschillen. Ik vind mijn Ellio mooi. Tenminste eens iets anders dan de rest. Bovendien koop je een SP niet voor zijn schoonheid maar wil je gewoon de beste. Ik ben sinds kort tevreden gebruiker en fan. Van tevoren reed ik 28000km met een TREK SP. Heeft ook goed dienst gedaan maar niet te vergelijken, was de eerste generatie SP’s.

 2. Beste dirk
  Wat je zegt is wel waar maar heb je al eens met een ellio gereden?
  Want deze fiets is niet te vergelijken met anderen top merken heb met reise en muller test rit gedaan en ook met de ellio en nog paar andere merken en vindt de ellio wel het beste rijden van allemaal.
  Mvg

 3. Is de batterij eruit te halen?
  Indien dat niet zo is is de fiets niet geschikt voor recreatie. Veek te zwaar om regelmatig op fietsendrager te plaatsen met batterij. Hoeveel is het gewicht zonder batterij (indien mogelijk)?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here