Nieuws

Logitech ERGO K860 toetsenbord zorgt voor 54% meer polsondersteuning

Logitech K860
Logitech heeft vandaag het ERGO K860 Ergonomic Split Keyboard gelanceerd. Het toetsenbord moet zorgen voor een ergonomische en natuurlijke type-ervaring voor extra productiviteit.

De Logitech ERGO K860 ziet er op het eerste gezicht misschien wat vreemd uit, maar het unieke ontwerp van het toetsenbord heeft wel degelijk een meerwaarde. Het gespleten, gebogen toetsframe zorgt immers voor een betere, meer ontspannen houding tijdens het typen en haalt zo de druk van je polsen en onderarmen. Je pols wordt bovendien 54 procent beter ondersteund door de speciale palm-liftfunctie. Deze is verstelbaar tussen 0 °, -4 ° en -7 ° om je handpalmen in de optimale ergonomische positie te brengen.

Logitech K860

90 dagen proberen

Het vraagt natuurlijk wat durf om over te stappen op een compleet nieuwe toetsenbord-ervaring en daar heeft Logitech iets op voorzien. Je kan de ERGO K860 immers 90 dagen lang uitproberen. Zegt het je tijdens die periode toch niets, dan kan je je geld terugkrijgen via de website van Logitech. De actie lijkt ook te werken voor andere producten, zoals de Logitech MX Ergo. 

Logitech K860

Het toetsenbord krijgt een adviesprijs van 119 euro en is meteen te bestellen via Logitech.com en weldra via retailers zoals Bol.com en Coolblue

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business