Adobe

Adobe lanceert een mobile only-abonnement voor 15 dollar, inclusief de populairste apps voor iOS en iPadOS. Een opvallende switch.

Advertentie

Adobe komt met een splinternieuw abonnement voor creatievelingen die alleen van mobiele toestellen gebruikmaken. Daarom bundelt Adobe 4 belangrijke applicaties voor iOS en iPadOS. Dat heeft het bedrijf zelf laten weten in een interview. Het pakket zal Design Mobile Bundle heten en biedt voor 15 dollar per maand de mogelijkheid om gebruik te maken van Photoshop, Illustrator, Spark en Fresco.

Adobe voor mobiel

Jarenlang heeft Adobe zich toegespitst op de ontwikkeling van applicaties voor desktop. Windows en macOS stonden altijd bovenaan het lijstje. De laatste jaren is die focus ook geswitcht naar mobiele apparaten. Daarbij krijgen tablets nu ook steeds meer aandacht van het bedrijf.  Met het nieuwe Design Mobile Bundle kiest Adobe er nu wel alleen voor om het te lanceren voor iOS- en iPadOS-toestellen. In totaal zouden de mobiele applicaties al zo’n 450 miljoen keer gedownload zijn, een switch was dus gewoon nodig.

Volgens Scott Belsky, Chief Product Officer, is er tegenwoordig een heel groot deel van de klanten/gebruikers dat geïnteresseerd is in de eenvoudige interface van bijvoorbeeld Photoshop of Illustrator op iPad.

Wie will kan de Design Mobile Bundle ook samenbrengen met Adobes Creative Cloud voor 53 dollar per maand. Daarmee heb je dan toegang tot de belangrijkste mobiele tools én kan je gebruikmaken van de volledige Creative Cloud op desktop.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here