Nieuws

Google-diensten getroffen door storing

Google-diensten kunnen hinder ondervinden.
Verscheidene diensten van Google ondervinden momenteel een storing. Google zou naar verluidt reeds werken aan een oplossing.

Het ziet ernaar uit dat je mogelijk hinder kan ondervinden op enkele diensten van Google. Zo zijn Google Docs, Google Sheets en Google Slides tijdelijk niet of beperkt beschikbaar. Ook Google Classroom, het online platform voor leerkrachten, zou bij sommige gebruikers voor problemen kunnen zorgen. Google Workspace-gebruikers kunnen dus foutmeldingen tegenkomen. Alle andere diensten blijven volledig toegankelijk.

Rond 15:00 lokale tijd kwamen de eerste meldingen binnen van problemen met Google Drive. Het cloudplatform Google Drive zou zelf geen hinder ondervinden. Het probleem doet zich pas voor bij het opstellen van nieuwe documenten op de bovengenoemde platformen. Andere documenten zouden nog wel toegankelijk zijn, al kan er zich hier ook hinder voordoen.

Google geeft toe op de hoogte te zijn van het euvel. Het bedrijf zoekt momenteel naar een oplossing om de getroffen diensten terug zo snel mogelijk volledig operationeel te krijgen: “Ons team is nog steeds bezig, dit probleem te onderzoeken. Tegen 12-04-21 18:00 melden we ons weer met meer informatie over het probleem. Hartelijk dank voor uw geduld. De getroffen gebruikers kunnen toegang krijgen tot Google Drive, maar er worden foutberichten weergegeven en/of er doen zich andere onvoorziene situaties voor”, aldus het dashboard van Google.

 Verder nieuws zal je hier alvast kunnen terugvinden. Voor een zo accuraat mogelijke weergave van de status van de diensten kan je op het statusdashboard van Google terecht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business