De nieuwste uitbreidingen aan het productportfolio van Dell Technologies bestaan uit vier nieuwe modellen voor de Inspiron-familie en de XPS 13.

Advertentie

Dell Technologies heeft vandaag zijn nieuwste producten binnen de Inspiron-laptopfamilie voorgesteld aan het grote publiek. De nieuwe lijn Dell-laptops werd vanaf de grond opnieuw ontworpen zodat ze alle nieuwste pc-innovaties die de fabrikant in huis heeft bevatten. De personal computer is meer dan een stukje technologie. Computers houden ons verbonden met wat we belangrijk vinden in het leven. Zo klinkt het althans filosofisch in de aankondiging. We overlopen welke producten Dell precies op ons heeft losgelaten.

Inspiron 13

Met zijn 13,3”-display is de Inspiron 13 de kleinste nieuwkomer. Het lichte desing maakt de laptop geschikt voor onderweg. Maar de laptop hoeft op vlak van technische specificaties zeker niet onder te doen voor zijn grotere broers. Inspiron 13 is uitgerust met de nieuwste Intel Core- (i3, i5, i7) of AMD Ryzen-processoren (5300U, 5500U, 5700U) en biedt afhankelijk van welke configuratie je kiest tot 16GB RAM-geheugen en 2TB opslaggeheugen. De ingebouwde ComfortView Plus low blue-light oplossing in het display verhoogt het comfort voor je ogen. Inspiron 13 is beschikbaar in de kleuren Silver Platinum en Peach Dust.

Image Credit: Dell

Inspiron 14

Na 13 komt 14. Inspiron 14 is met een display van 14 inch ietsje groter, al verschillen maar weinig op vlak van technische capaciteiten. Je hebt opnieuw de keuze tussen verschillende configuraties met Intel of AMD. Inspiron 14 heeft wel enkele andere slimmigheden. Een lid-open-sensor scant je gezicht om snel te ontgrendelen, en als dat niet zou werken kan je de vingerafdruklezer gebruiken. Dankzij de Connected Modern Stand-by modus blijven Windows-apps up to date zelfs als je laptop zich in slaapmodus bevindt. Met ExpressCharge laad je de laptop in een uur tijd op van 0% naar 80% om weer een dag verder te kunnen.

Image Credit: Dell

Inspiron 15

In lijn met de vorige modellen heeft de Inspiron 15 een 15” FHD-display. In de specsheet van dit model zien we op technisch vlak geen grote verschillen met de voorgaande modellen. Een verbeterd thermisch design houdt de laptop tijdens zware inspanningen beter koel en doet de laptop ook energiezuiniger werken.

Image Credit: Dell

Inspiron 14 2-in-1

Zonder twijfel de meest uit het oog springende model van de vier nieuwe Inspiron-laptops. Je hoeft maar de afbeelding hieronder te bekijken om te weten waarom. Het flexibele beeldscherm biedt de mogelijkheid tot vier verschillende gebruiksmodi: laptop, tent, stand en tablet. Een handigheid die we steeds vaker zien terugkeren. Anders dan de Inspiron 14 heeft dit model een touchdisplay om die verschillende gebruikstoepassingen optimaal te benutten. Verschillende configuraties beschikbaar met Intel Core of AMD Ryzen aan boord.

Image Credit: Dell

Tenslotte heeft Dell ook nog de XPS 13 met een 3,5k OLED-beeldscherm aangekondigd. De nieuwste modellen zijn al te koop via de webshop van Dell.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here