Telenet ONE ONEup

Vanaf 26 april vervangt Telenet zijn WIGO en YUGO door een op maat abonnement: ONE en ONEup zullen beschikbaar zijn vanaf 66 euro.

Advertentie

Om in te spelen op onze snel veranderende wereld waarin connectiviteit een enorme factor is, lanceert Telenet ONE. Een nieuw abonnement waarmee de provider komaf wil maken met bepaalde grenzen. “ONE is een abonnement dat afstapt van het one size fits all principe”, schrijft Telenet.

De ‘one size fits all’-gedachte van de huidige bundels verdwijnt en maakt plaats voor een modulaire aanpak waarbij klanten zelf kiezen wat ze nodig hebben. En die heet ONE. De prijs? Vanaf 66 euro krijg je al heel wat.

Wat is Telenet ONE?

Allereerst maakt ONE komaf met de grenzen waar klanten tot vandaag op botsten.  Alles vertrekt van één verbinding tegen een vaste prijs, voor zowel vast als mobiel internet, zonder volumelimieten.

Het onderscheid tussen verbruik via wifi en 4G verdwijnt en maakt plaats voor één internetervaring die je zowel binnen als buiten gebruikt. Zo blijven er slechts 3 keuzes over voor klanten: welke snelheid ze willen (thuis 150 of 1000 megabit per seconde, buitenshuis 30 megabit per seconde of meer); hoeveel personen in het gezin een simkaart nodig hebben (dit bepaalt de prijs), en of ze televisie willen (zo ja, op welke manier: via de Telenet TV-box of streamen via de nieuwe flow-app).

Flow app

Het bedrijf beschrijft ook hoe klanten gebruik zullen gaan maken met een nieuwe applicatie: Flow. Waarschijnlijk zal Flow de huidige Telenet TV-app en Yugo-app gaan vervangen en alles bij elkaar brengen. Bovendien krijgt elke klant met een ONE-pakket één extra datasimkaart. Die kan je dan gebruiken voor een tablet of een minimodem.

“We verwachten dat klanten de digitale gewoontes die ze nu binnenshuis ontwikkelden zoals telewerken, streamen, videobellen, steeds vaker ook mee naar buiten nemen. Barrières tussen wifi en 4G, of angst om tegen een datalimiet aan te lopen, maar ook om bijvoorbeeld op een phishing link te klikken, moeten we wegnemen. Daarom verdwijnen volumelimieten in ONE, zowel bij het vaste als het mobiele internet, en voegen we standaard internetbeveiliging toe. Zo creëren we één internetverbinding voor zowel binnen als buiten, en krijgen onze klanten de vrijheid om hun digitale gewoontes overal en altijd verder te zetten. Ze doen dat in alle veiligheid, dankzij de standaard security in ONE. En daarbij kiezen ze zelf welke extra diensten ze willen toevoegen, zoals televisie.”

ONEup

Bij ONEup (het grote broertje van ONE) zit Safespot+ inbegrepen. Dit is een alles-in-één beveiliging die virussen, phishing en ransomware op alle toestellen, zowel op het thuisnetwerk als onderweg. Daarnaast is er ook de Safespot-app met de bedtijdfunctie, pauzeerfunctie en contentfilters. Zo houden klanten controle over hun eigen digitale gewoontes en die van hun gezin.

ONE en ONEup worden gelanceerd op 26 april en vervangen de huidige bundels WIGO en YUGO. WIGO-klanten die met ONE of ONEup beter zitten qua prijspunt en/of beter uitkomen met specificaties, worden proactief gecontacteerd. Voor alle andere klanten verandert er niets.

Telenet ONE prijs
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here