Nieuws

Orange verhoogt ‘onbeperkt datavolume’ naar 3TB

Orange België
Orange moet mee. Daarom verhoogt het zijn datalimiet voor Home Internet en Love Packs van 750GB naar 3TB. Verder verandert er niets.

Nadat Telenet vorige week liet weten dat het met de nieuwe ONE-abonnementen ook de limiet op het datavolume gaat verhogen naar 3TB, was Orange nog de enige die geen verhoging had ingevoerd. De internetprovider geeft nu aan dat het belangrijk is om klanten hetzelfde te bieden als de kabeldistributeurs. Daarom gaat de datalimiet bij het zogenaamde onbeperkt internet omhoog van 750GB naar 3TB.

Orange België

De verhoging geldt voor abonnees met Home Internet en Love Packs. Naast de wijziging in het ‘onbeperkte datavolume’ heeft Orange niets veranderd aan de Love Packs. Het Trio-pakket blijft hetzelfde als voordien.

Het bedrijf hanteert momenteel piekuren die tussen 17:00 en 23:59 uur liggen. Wie tijdens die piekuren meer dan 3TB tijdens dezelfde maand verbruikt, wordt door de provider gezien als een intensieve gebruiker. Daardoor zal de downloadsnelheid met 20Mbps zakken en de uploadsnelheid met 2Mbps.

Het hoeft niet te verwonderen dat ook Orange zijn limiet moet verhogen. Niet alleen omdat de grote kabeldistributeurs het doen (Proximus deed het al in 2019) maar ook om commercieel te kunnen blijven opboksen tegen de andere internetproviders in België. Orange wil een prijsbreker blijven en schakelt daarom ook heel snel om zijn aanbod aantrekkelijk te houden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business