Orange Belgium 5G gratis

Orange Belgium viert 5 jaar en trakteert op gratis mobiele data voor alle abonnees.

Advertentie

Dat heeft de telecomprovider onder andere via Twitter bekend gemaakt. Kersvers CEO Xavier Pichon wil al zijn mobiele klanten trakteren op 5GB mobiele data om het 5-jarig bestaan van Orange Belgium te vieren. Het bedrijf maakte in mei 2016 officieel de overstap naar Orange waarbij Mobistar verleden tijd werd.

Orange Belgium trakteert

Al van bij het begin wilde de ‘nieuwkomer’ een prijsbreker in telecomland worden. Het bedrijf wist heel wat nieuwe klanten af te pitsen van giganten als Telenet en Proximus. De provider met Franse roots is ook één van de grootste providers als het op klantloyaliteit komt. In totaal deelde het bedrijf 2,7 miljoen cadeautjes uit in 2020. Het nieuwste cadeautje? 5GB gratis mobiele data voor alle klanten met een mobiel abonnement. Je accepteert het cadeautje via de My Orange-app of via de online abonnementenzone.

Groei

Het bedrijf zit ook niet stil. De cijfers groeien alleen maar en ook in coronajaar 2020 wist Orange Belgium een hogere omzet te behalen. Bovendien speelt Orange snel in op de veranderende wensen van klanten en bedrijven. Zo verhoogde het bedrijf overlaatst het datavolume op piekuren naar 3TB.  Wie tijdens die piekuren meer dan 3TB tijdens dezelfde maand verbruikt, wordt door de provider gezien als een intensieve gebruiker. Daardoor zal de downloadsnelheid met 20Mbps zakken en de uploadsnelheid met 2Mbps.

Bovendien wordt er veel geld geïnvesteerd in de uitbreiding van het productportfolio. Naast de gekende Trio- en Duo-pakketten heeft Orange nu ook een betaalbaar internet-only abonnement in de aanbieding.

My Orange app
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here