Nieuws

Nothing kondigt Ear 1 draadloze oortjes aan als eerste product

Nothing Ear 1
Nothing, het bedrijf van OnePlus-oprichter Carl Pei, heeft vandaag bekendgemaakt dat de Ear 1 draadloze oortjes zijn eerste product zal worden.

Hoewel Nothing werd opgericht in oktober en een crowdfundingcampagne lanceerde in februari, wisten we tot op heden eigenlijk nog maar heel weinig over het bedrijf. Er werd dan ook gespeculeerd dat Carl Pei opnieuw met een innovatieve smartphone zou komen na zijn vertrek bij OnePlus. Het feit dat Nothing smartphoneproducent Essential heeft overgenomen leek dat te bevestigen. Het eerste product van de start-up komt er echter in de vorm van draadloze oortjes en ook deze blijven nog even een mysterie.

Nothing Ear 1, Ear 2,…

In de aankondiging van Ear 1 heeft Carl Pei het over het traject dat Nothing dusver heeft afgelegd en geeft hij aan dat de oortjes nog maar het begin zijn van een lange rit. Het ontwerp blijft geheim, maar de mede-oprichter belooft transparantie, een iconische vorm en verfijnde functionaliteit. Ear 1 moet de eerste steen leggen voor de merkidentiteit van Nothing. Over de naam is alvast geen discussie en Pei wil zijn producten niet verpakt zien in een mooi klinkende naam, maar voor zichzelf laten spreken. De naam van de opvolger staat dan ook al vast als Ear 2. 

‘Nothing’ wil iets anders zijn

Er werd gekozen voor oortjes als eerste product omdat men bij Nothing gelooft dat er ruimte is voor differentiatie op die markt en dat Ear 1 daar het verschil kan maken. Of dat ook het geval zal zijn is natuurlijk af te wachten, maar Pei heeft in het verleden al bewezen dat hij producten kan maken die enorm gewild zijn. We zullen het ergens in juni te weten komen, wanneer de oortjes officieel verschijnen. Wiet weet, misschien verdient Ear 1 van Nothing wel een plaats tussen de beste draadloze oortjes.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business