Twitter

Twitter Blue zal het betalende abonnement van het gelijknamige socialemediaknaal worden. Het bedrijf is op zoek naar meer omzet.

Advertentie

Dat heeft Jane Manchun Wong bekend gemaakt op Twitter. Ze schrijft dat Twitter zijn nieuwe abonnementendienst de naam Blue zal dragen en 2,99 dollar per maand gaat kosten. Het doel van dit abonnement is om extra functies te gaan voorzien zoals favoriete Tweets opslaan of collecties maken.

Twitter Blue

Bovendien zal je een ‘ongedaan maken’ tool krijgen die alleen beschikbaar is voor Blue-abonnees. Daarmee zal je binnen een bepaald aantal seconden een verzonden Tweet nog kunnen annuleren. Volgens Jane Manchun Wong zal die teller op 30 seconden staan vooraleer het kwaad mogelijk geschied is.

Het socialemediakanaal wil met zijn nieuwe abonnement meer inkomsten genereren. Het bedrijf leeft nu voornamelijk van advertentie-inkomsten maar volgens verschillende media levert dat niet genoeg op. Blue moet soelaas bieden. Wanneer Twitter de abonnementsdienst officieel zal lanceren is niet geweten.

Zou jij betalen voor extra functies op Twitter?


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here