Nieuws

Starlink-internet nu beschikbaar in België

Starlink internet in België
Starlink internet is nu beschikbaar in België. Betaal nu 99 euro bij bestelling en de rest komt later. Levering kan wel een tijdje duren.

Via een commerciële mailing heeft het bedrijf laten weten dat Starlink-internet nu beschikbaar is in België. Op de website lezen we dat het internet via satellieten midden 2021 functioneel moet zijn met snelheden tussen 50Mb/s en 150 Mb/s. In de komende maanden zal het bedrijf die stabiliteit en snelheid nog verbeteren. Wie wil kan nu ook in België een Starlink-kit aanschaffen en hopelijk in gebruik nemen. De website beschrijft namelijk dat de levering lang kan duren maar als je er snel bij bent hoef je misschien niet te lang te wachten.

Starlink in België

Hoe meer satellieten de lucht in worden geschoten, hoe beter de internetverbinding, zegt Starlink. Als je wil weten of de dienst al op jouw adres beschikbaar is kan je dat via deze website controleren.

Als je vandaag een Starlinkpakket aankoopt mag je je aan volgende kosten verwachten:

  • Eenmalige aankoop kit: 499 euro
  • Abonnement: 99 euro per maand
  • Verzending: 59 euro (incl. taxen)

Bij aankoop moet je nog maar 99 euro van dat totale bedrag betalen. De rest volgt wanneer je de Starlink-kit officieel opgestuurd krijgt. Wie toch nog twijfelt kan volgens de website altijd zijn/haar geld terugvragen.

Wat is Starlink?

Het doel van topman Elon Musk is om met Starlink heel de wereld van internet te voorzien. Waar Google met Loon vooral derdewereldlanden wilde vooruithelpen, gaat Musk nog verder. Door constant internetsatellieten de lucht in te schieten kan het bedrijf nagenoeg overal een internetverbinding aanbieden. Al beschrijft de website wel dat er ook momenten zullen zijn dat er geeen connectie is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business