Nieuws

Apple rolt iOS 14.6 uit met lossless audio

iOS 14.6 podcasts app
Apple is begonnen aan de uitrol van iOS 14.6 en iPadOS 14.6. Je iPhone en iPad krijgen een nieuwe Podcasts-app en lossless audio in juni.

Sinds deze week zijn iOS 14.6 en iPadOS 14.6 offficieel beschikbaar. De nieuwe update kan je nu downloaden en installeren en brengt onder andere ondersteuning voor Podcasts-abonnementen en lossless audio. De nieuwe versie van het besturingssysteem bevat ook een hele waslijst aan bugfixes en andere probleemoplossingen voor je iPhone en iPad.

iOS 14.6

Zoals aangekondigd heeft de Podcasts-app een makeover gekregen. Het is de bedoeling dat gebruikers een abonnement afsluiten zodat ook de creators van die podcasts betaald kunnen worden. Zo kan het zijn dat je als abonnee toegang hebt tot extra content die je andes niet kan beluisteren.

Een tweede grote vernieuwing is de komst van lossless audio. De nieuwigheid werd pas overlaatst aangekondigd en is nu al beschikbaar in iOS 14.6. De echte lancering ervan is pas voor juni maar het besturingssysteem werd nu al klaargestoomd.

De nieuwe versie van iOS/iPadOS kan nu worden gedownload en is beschikbaar voor de iPhone 6s en hoger en de iPad Air 2 en hoger. Ga op je iPhone/iPad naar Instellingen > Algemeen > Software-update voor de nieuwste versie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business