Nieuws

BenQ lanceert 4K-beamer met Android TV

BenQ Android TV beamer
Beamerspecialist BenQ komt op de proppen met een nieuwe short-throw 4K-beamer voor gaming en entertainment met Android TV.

BenQ breidt haar reeks gaming en entertainment projectoren uit met het TK700STi model. Met een helderheid van 3.000 ANSI lumen levert de gamingprojector heldere in 4K HDR-resolutie, zelfs in kamers met daglicht, volgens BenQ.

De nieuwe DLP korteafstandsbeamer is voor gaming en entertainment. Hij vertrouwt op een lage inputlag (4,16 ms @ 240Hz en 1080P, en 16 ms @ 60Hz en 4K). Bovendien heeft hij speciale gamemodi en brengt beelden met een hoge resolutie in groot formaat naar het projectiescherm. De BenQ TK700STi met Google-gecertificeerde Android TV is nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1.299.

Android TV

De Smart Beamer is uitgerust met Google-gecertificeerde Android TV, waardoor kamers naadloos kunnen worden omgebouwd van een game-/woonkamer tot een thuisbioscoop. Een ruime keuze aan inhoud wordt geboden door Google Play Store, Amazon Prime Video, Disney + en Co. Alle apps zijn gemakkelijk toegankelijk met een druk op de knop of spraakbediening dankzij de meegeleverde Google-afstandsbediening. 

4K gamen met een beamer

Vooraf ingestelde modi voor FPS, RPG en sportspellen kunnen een beslissend spelvoordeel opleveren: Voor first-person shooters verbeteren ze de weergave van details en nabije bedreigingen in donkere scènes; voor sport- en racegames verbeteren ze de reactietijden; en voor role-playing games verbeteren ze de meeslepende gameplay. Dit alles, samen met de lage latency van 4 tot 16 ms, verhoogt de winkansen en vooral het speelplezier. 

Naast de native 4K-resolutie van 3840 x 2160 met 8,3 miljoen afzonderlijke pixels en 96% Rec. 709-dekking, beschikt de TK700STi over real-time kleurcorrectie en een 5-watt treVolo-luidspreker die altijd het beste geluid en entertainment biedt met voorgeprogrammeerde modi voor “Cinema”, “Muziek”, “Sport” en “Gaming”.

Zoals vermeld heb je deze beamer voor 1299 euro. Dat is alvast een pak goedkoper dan de high-end V6000 met specificaties die in de buurt komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Laat jij ooit een technologisch implantaat steken?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business