Nieuws

Twitter Blue abonnement officieel gelanceerd

Twitter Blue
Het Twitter Blue abonnement is officieel aangekondigd en biedt verschillende extra' tools. Zou jij betalen voor het platform?

Twitter heeft zijn abonnementendienst Blue officieel aangekondigd. Zoals de geruchten hadden voorspeld krijg je voor omgerekend 2,38 euro per maand verschillende premiumfuncties zoals een Tweet ongedaan maken, mappen maken of bookmarks bijhouden.

Twitter Blue

Er werd in de geruchten ook gesproken van de mogelijkheid om advertenties te verbergen als je een Twitter Blue account hebt. Echter heeft het socialemediaplatform daar niet over gesproken in de blogpost waarin Blue werd gelanceerd.

Zoals vermeld zal je met Blue toegang krijgen tot een knop waarmee je tot 30 seconden na de publicatie van je Tweet de hele boel kan ongedaan maken. Nu kan dat helemaal niet. Een Tweet kan wel verwijderd worden, maar niet aangepast of geannuleerd voor publicatie. Na publicatie is de kans immers groot dat iemand ‘m al gezien heeft.

Een tweede opvallende en ook handige functie is de leesmodus. Daarin kan je als gebruiker alle lay-out rondom een Tweetgesprek weghalen, zodat je op een kalme manier de berichten kan lezen. Bovendien zal het mogelijk zijn om Tweets op te slagen in bookmarks.

Het abonnement werd nu uitgerold in Canada en Australië. Waarom net die twee landen is niet duidelijk, maar het zou wel de bedoeling zijn om nadien ook uit te breiden. Twitter zegt namelijk dat dit de eerste fase van Blue is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business