Nieuws

KBC lanceert gloednieuwe KBC Mobile app half juni

KBC Mobile nieuwe app
Half juni zal KBC zijn nieuwe KBC Mobile app gaan uitrollen. Benieuwd? Lees hier naar de nieuwe functies en lay-out en ontdek het voorsmaakje.

Het is weeral een tijdje geleden dat KBC zijn KBC Mobile app nog eens een flinke make-over gaf. De beste bankapplicatie van België zit boordevol verschillende functies en dat maakt het nu net zo moeilijk om het overzicht te bewaren. Onderaan het menu zitten al 5 tabbladen met ieder nog hun eigen onderverdelingen. Dat maakt het dikwijls moeilijk om snel iets boven te halen dat je niet vaak gebruikt. Bepaalde functies zitten ook op onlogische plaatsen en daar wil KBC duidelijk iets aan doen in de Mobile app.

Nieuwe KBC Mobile

Op het eerste zicht lijkt KBC niets te hebben gewijzigd aan de loginpagina, die blijft er gewoon hetzelfde uit zien. De wijzigingen zitten vooral na het inloggen. Je krijgt nu onderaan 4 tabbladen: start, mijn KBC, beleggen en aanbod. Wat er precies in die twee laatste tabbladen zal zitten, is niet duidelijk aan de hand van het filmpje.

Het tabblad Start wordt jouw persoonlijke overzicht, zoals je dat nu kent onder het tabblad ‘betalen’. Je krijgt daar een overzicht van al je rekeningen, uitgaven en snelkoppelingen naar je extra diensten. Ook is het nieuw dat je nu vanop ieder tabblad linksboven naar je eigen profiel kan doortikken. Daar kan je verschillende tools wijzigen aan je profiel, maar ook aan de snelkoppelingen op je startscherm.

Het tweede tabblad ‘Mijn KBC’ toont dan weer een gelijkaardig overzicht zoals de startpagina, maar dan mét al je beleggingen, leningen, verzekeringen en een snelknop naar KBC Live. Ook documenten en persoonlijke communicatie vanuit KBC zal bereikbaar zijn vanuit ‘Mijn KBC’. Een groot verschil met hoe de app vandaag is ingedeeld, want alles lijkt een veel logischere plek te hebben gekregen.

Zoals vermeld zal de bank zijn nieuwe appversie vanaf midden juni uitrollen. Wie wil kan nu ook meedoen aan de wedstrijd.

fintechinstanieuwsmobielontspanningslider

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen