Orange Belgium

Go Plus abonnees bij Orange krijgen sinds deze week 2GB extra mobiele data per maand zonder meerkost. 20 euro blijft het vaste bedrag.

Advertentie

Dat schrijft Tweakers op basis van meldingen van gebruikers. De website van Orange Belgium werd intussen ook aangepast. Middenvelder Go Plus kost 20 euro per maand, daarvoor kreeg je normaal gezien 8GB per maand. Orange heeft daar nu 10GB van gemaakt, in combinatie met onbeperkt bellen en sms’en. 

Orange Go Plus

Orange Go Plus

Op Userbase.be kwamen de eerste meldingen naar boven. Gebruikers lieten weten dat ze in de My Orange-app hadden gezien dat hun pakket mobiele data verhoogd was. Ze hadden plots 10GB in plaats van de 8GB die ze normaal kregen. Dat zonder melding van Orange zelf, ook de website was toen nog niet aangepast.

Niet veel later werd ook de officiële website van Orange aangepast. Daarmee staat de databundel van het middenklasse-abonnement weer een stukje minder ver dan het duurdere Go Intense voor 30 euro per maand. Go Plus wordt daarmee in één klap een pak interessanter voor heel wat gebruikers, 2GB per maand extra is immers een welgekomen extra.

Opvallend genoeg betaal je dus als nieuwe- en bestaande abonnee nog exact dezelfde prijs. Met de Go-abonnementen toont Orange nog maar eens dat het als grotere provider ook een prijsbreker kan zijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here