Nieuws

Lenovo lanceert Smart Clock 2 met MagSafe-lader

Lenovo Smart Clock 2
De opvolger van de Smart Clock en Smart Clock Essential heeft de naam Smart Clock twee gekregen. Beschikbaar eind augustus.

Lenovo heeft een nieuwe generatie van zijn Smart Clock gelanceerd. Onder de naam Smart Clock 2 zet het bedrijf verder in op het smart display met Google Assistant aan boord. De slimme klok krijgt nu ook een optionele Qi-lader die ook gemaakt is voor Appletoestellen met MagSafe. De nieuwe Smart Clock 2 zal 89,99 euro gaan kosten.

Smart Clock 2

Het eerste dat opvalt is het nieuwe design. Lenovo heeft de Smart Clock een stuk groter gemaakt waarbij vooral de voet een breder en zwaarder uiterlijk heeft gekregen. De Smart Clock 2 heeft een 4 inch LCD-display, 8GB interne opslag en 1GB RAM dat wordt aangestuurd door een MediaTek-processor. Verder heeft de slimme wekker WiFI 4 en bluetooth 4.2 aan boord. Net zoals in de Google Nest Hub is er natuurlijk géén camera aanwezig.

We hebben tegenwoordig heel wat draadloze laders in huis voor verschillende producten. Daarom heeft de fabrikant ervoor gekozen om een Qi-pad te voorzien voor de nieuwe generatie Smart Clock. Daarop kunnnen alle Qi-gecertificeerde producten laden inclusief Appletoestellen met MagSafe. Een groot pluspunt.  Laden doe je aan 5-, 7,5-, of 10W.

Naast het feit dat de Lenovo Smart Clock vooral een wekker is, kan je het toestel ook als smart display gebruiken. Heel wat functies komen overeen met die van een Nest Hub. Zo kan je muziek of radio afspelen, foto’s tonen en ga zo maar door.

Lenovo Smart Clock 2

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business