Nieuws

Nederlandse Veloretti lanceert twee e-bikes

Veloretti
Veloretti stapt in de e-bike-business. Twee nieuwe modellen vanaf (tijdelijk) 2.399 euro met heel wat hoogtechnologische snufjes aan boord.

Veloretti zet de eerste stap in de e-bike markt met haar nieuwe Veloretti Electric bikes. De Electric Ivy & Ace zijn de twee eerste modellen van het merk en hebben heel wat hoogtechnologische snufjes aan boord.

Veloretti

De Veloretti Electric modellen zijn beiden verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en beschikken over nieuwe en geavanceerde technologie om je de beste elektrische rij-ervaring te bieden. Met features als een krachtige middenmotor, een volledig automatisch Enviolo schakelsysteem, een 504Wh uitneembare batterij met een bereik tot 120km, een Gates carbon belt-drive en een app connected smart display met details over de status van je e-bike, navigatie en live GPS-tracking. Ze hebben bijna alles aan boord dat je nodig hebt voor een lange rit.

Prijs en beschikbaarheid

De Ivy & Ace gaan beide €2.799 kosten en voor dit bedrag krijg je een premium e-bike met een high-end design voor een acceptabele prijs. Momenteel verkoopt de fietsfabrikant de twee elektrische modellen voor een introductieprijs van €2.399. De eerste leveringen vinden plaats in juli.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business