Tesla Model Y in België

De Tesla Model Y werd in 2019 voorgesteld en komt eind deze zomer naar België. De eerste leveringen zijn onderweg voor deze middelgrote SUV.

Advertentie

De Tesla Design Studio is bijgewerkt met de nieuwste tijdlijnen voor de Model Y in Europa. Om tegemoet te komen aan de grote belangstelling en om het nieuwe model binnen de oorspronkelijk geplande termijn naar de klanten te brengen, zullen de eerste Model Y leveringen in België in augustus plaatsvinden. De Model Y wordt gelanceerd als Long Range AWD en klanten met een bestelling die in 2021 geleverd moet worden, worden nu uitgenodigd om hun bestelling af te ronden.  

Tesla Model Y 

Met een WLTP actieradius van 505 km, veel bergruimte en een HEPA-luchtfilter van medische kwaliteit is de Model Y Long Range All-Wheel Drive de ultieme combinatie van prestaties en bruikbaarheid. De Design Studio is ook bijgewerkt met de optie Enhanced Autopilot, die in Europa beschikbaar is voor alle auto’s.

Model Y is een volledig elektrische en middelgrote SUV. Je kan ‘m vergelijken met de Model 3 maar dan op een hoger chasis.

Net als Model 3 heeft dit nieuwe model van Tesla geen sleutels nodig, maar maakt het in plaats daarvan verbinding met de smartphone voor naadloos in- en uitstappen, met een enkele 15-inch touchscreen interface binnenin voor alle bedieningselementen van de auto. Model Y maakt ook verbinding via de mobiele app voor functies ontgrendelen op afstand, Summon, pre-conditioning op afstand, locatiebepaling, snelheidslimietmodus en nog veel meer. 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here