Sony LSPX-S3 kaarslichtspeaker

De Sony LSPX-S3 oftewel een kaarslichtspeaker. Dit nieuwe toestel wil audio en gezelligheid dichter bij elkaar brengen voor 350 euro.

Advertentie

Sony kondigt vandaag de nieuwe draadloze LSPX-S3 Glass Sound Speaker aan. De speaker heeft een glazen tweeter met kaarslichtmodus. Volgens Sony de ideale combinatie van licht en geluid in huis.

Sony LSPX-S3

Kaarslichtspeaker

De LSPX-S3 kaarslichtspeaker heeft een minimalistische look en heeft een draagbaar design gekregen. Waar in/rond je huis je gaat zitten, je neemt ‘m overal met je mee. Volgens Sony beschikt de speaker over Advanced Vertical Drive Technology. Deze technologie maakt gebruik van drie aandrijvers die onopvallend aan de achterzijde van het glas zijn bevestigd en de volledige glazen tweeter laten trillen. Daardoor zou de LSPX-S4 heldere, krachtige hoge tonen via de organische glazen tweeter creëren.

De LSPX-S3 heeft een 46mm luidsprekereenheid voor de middenfrequenties en een passieve radiator voor heldere lage tonen. Je kan ook kiezen voor diepere bassen de ‘Bass Boost Mode’ via de mobiele applicatie. De kaarslichtspeaker is Bluetooth-compatibel en en ondersteunt LDAC voor een hogere audiokwaliteit.

Het is eveneens mogelijk om twee Glass Sound Speakers met elkaar verbinden voor een stereo-effect: een linker en een rechter geluidskanaal.

De gezelligste speaker

Deze instelling zorgt voor een subtiele verlichting die flakkert als een kaars: helder voor algemeen gebruik of zachter voor ‘s avonds. Het lampje instelbaar zodat het met de muziek meebeweegt. De LSPX-S3 heeft vier verschillende belichtingsmodi en 32 helderheidsniveaus. Het is mogelijk om de helderheid aan te passen aan de stemming door over de aanraaksensor te vegen.

De LSPX-S3 heeft tevens een ingebouwde microfoon om overal in huis gesprekken te beantwoorden. Dat maakt thuiswerken heel wat prettiger. Dankzij de batterijduur van tot wel 8 uur en de USB Type-C oplaadmogelijkheid kan je hem overal mee naartoe nemen.

De speaker is tevens compatibel met NFC One-Touch en heeft een “Push & Play”–functie. Via een speciale knop op de speaker zijn de meest gedraaide nummers van Spotify Connect te streamen zonder deze op te hoeven zoeken.

Prijs en beschikbaarheid

De LSPX-S3 is vanaf augustus 2021 verkrijgbaar in de Benelux voor €350.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here