Bose QuietComfort 35
Bose QuietComfort 35

Na de populaire Bose QuietComfort 35 en 35 II komt de audiofabrikant binnenkort mogelijk met een nieuw model: de QuietComfort 45.

Advertentie

Dat ontdekte het Duitse WinFuture in nieuwe FCC-documenten. Daaruit blijkt heel duidelijk dat audiogigant Bose werkt aan een opvolger voor de QuietComfort 35 en 35 II. Naar alle waarschijnlijkheid zal het nieuwe model de naam QuietComfort 45 dragen en zou het model USB-C en verschillende andere nieuwe snufjes aan boord krijgen.

Bose QuietComfort 45

De bestaande QuietComfort 35 en 35 II zijn heel populaire hoofdtelefoons. Vooral op vlak van ruisonderdrukking scoort Bose heel erg hoog. In de meeste toplijstjes staat het model namelijk bovenaan of in de top 10. De laatste versie (II) werd in 2016 gelanceerd met ondersteuning voor Google Assistant. Sindsdien bracht Bose nog de Bose 700 uit die de kroon van de QuietComfort 35 II moest overnemen. Vandaag heb je de hoofdtelefoon voor een kleine 200 euro.

Gedetailleerde specificaties van de toekomstige QuietComfort 45 zijn er niet. De FCC-documenten tonen geen functies maar alleen afbeeldingen van hoe de hoofdtelefoon er heel waarschijnlijk zal uitzien.

De komst van een nieuw model is niet opvallend. Bose heeft heel wat concurrentie op de markt gekregen. Vooral vanuit de Sony- en Apple-hoek vallen heel wat stevige concurrerende producten te rapen. Zo heeft Sony de truc voor kwalitatieve ruisonderdrukking al een tijdje onder de knie. Bose heeft dus heel wat in te halen sinds 2016.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here