Nieuws

Video lekt Huawei P50 Pro drie dagen voor lancering

Huawei P50 Pro Creator Studio
Enkele dagen voor de officiële aankondiging is de Huawei P50 Pro al gelekt in een hands-on-video.

Huawei bevestigde vorige week al dat de P50-serie aanstaande donderdag 29 juli gelanceerd zal worden. Hoewel de telefoon als eerste in China gelanceerd zal worden, staat er volgens Huawei ook een wereldwijde launch op de planning.

Verwachte specificaties

Alle ogen zijn daarbij natuurlijk opnieuw op het camerasysteem gericht, dat opnieuw camera’s van Leica zal gaan gebruiken met dezelfde lenzen als in de P40 Pro en Mate 40 Pro, aldus een teaservideo die Huawei vorige week uitbracht. De sensor zou echter wel verbeterd zijn, al is het wachten op bevestiging daarvan. Andere geruchten wijzen dan weer in de richting van een Snapdragon 888 chipset en géén 5G. De smartphones zullen op HarmonyOS draaien, het eigen ecosysteem van Huawei dat ontwikkeld werd nadat het bedrijf een verbod werd opgelegd om Android aan te bieden.

Huawei P50 Pro hands-on

Hoe de P50 Pro eruit gaat zien, dat weten we wel al met zekerheid dankzij een YouTube-video waarin een dummy van het toestel te zien is. Op de achterkant van de telefoon zien we twee cirkelvormige camera-eilanden met een totaal van vijf camera’s.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business