Nieuws

Nieuwe beelden Bose QuietComfort 45 gelekt

Bose QuietComfort 35
Bose QuietComfort 35
Er zijn weer nieuwe beelden uitgelekte van de toekomstige Bose QuietComfort 45. De opvolger van de 35 II krijgt er een hoop modernere functies bij.

De Duitse website Winfuture – die eerder ook al beelden uitlekte van de nieuwe Bose hoofdtelefoon – heeft nieuwe marketingbeelden in handen gekregen van de QuietComfort 45. Daarmee zijn er ook heel wat nieuwe details over de hoofdtelefoon aan het licht gekomen. Technische details blijven echter wel nog onbekend, maar volgens de website zou de lancering van de nieuwe Bose QuietComfort 45 niet meer veraf mogen zijn.

Bose QuietComfort 45

Volgens Winfuture zal de nieuwe QuietComfort 45 een Aware-mode aan boord hebben waarmee gebruikers gemakkelijk contact kunnen houden met hun omgeving en toch ook naar muziek kunnen luisteren. Daarvoor zou Bose de microfoons van de hoofdtelefoon inschakelen. Die zorgen ervoor dat het volume van de muziek wordt verlaagd als er iets in de omgeving is waar de gebruiker aandachtig voor moet zijn. Verder zou de nieuwe hoofdtelefoon zo’n 24 uur luistertijd gaan bieden en kan je opladen via USB-C.

De nieuwe QuietComfort zou Bluetooth 5.1 krijgen in combinatie met een 3,5m-jack. Winfuture geeft ook aan dat Bose zelf spreekt van een lichte hoofdtelefoon al werd het specifieke gewicht niet vermeld.

Uitgelekte beelden

Eerder deze zomer kwamen er al uitgelekte beelden uit van de nieuwe Bose hoofdtelefoon. Het ging toen om bijgevoegde foto’s uit gelekte FCC-documenten. De bestaande QuietComfort 35 II werd uitgebracht in 2016, vermoedelijk zal het nieuwe model iets minder dan 400 euro gaan kosten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business