Donda Stem Player

Kanye West heeft een nieuw gadget: de Donda Stem Player. Pas alle liedjes aan naar jouw wensen.

Advertentie

Kanye West heeft een nieuw gadget op de markt gebracht. De Donda Stem Player is een toestel waarmee je volgens de website “elk bestaand liedje” kan aanpassen naar je eigen zin en wensen. Het gadget kost momenteel 200 dollar. Er wordt ook gesproken over de lancering van een nieuw album, West zal de Donda Stem Player meeleveren met zijn nieuwe album.

Donda Stem Player

Het toestel is gemaakt van siliconen en heeft wat weg van een hockey puk. De Donda Stem Player werd ontwikkeld door West zijn Yeezi Tech-merk in samenwerking met electronicaspecialist Kano. De Donda heeft bluetooth aan boord, een USB-C-poort, volume knoppen, speakers, haptische feedback en 8GB interne opslag. Vooraan zitten vier lichtstroken die je via touch kan bedienen.

Wat doe je met de Donda?

De Dona kan volgens West alle liedjes ter wereld aanpassen en ondersteunt volgende muziekformaten: MP4, MP3, FLAC, AIFF, AIF, WAV, WAVE, AAC en ALAC. Maar wat doe je nu met zo’n toestel, dit zijn de functies die West aan zijn nieuwe gadget heeft gegeven:

  1. Instrumenten individueel aanpassen
  2. Instrumenten of stemmen apart isoleren
  3. Effecten toevoegen
  4. Liedjes opsplitsen
  5. Snelheid bepalen
  6. Liedjes in een loop laten spelen
  7. Kleuren aanpassen
  8. Mixes delen met elkaar

Tot slot zal de Donda regelmatig software-updates krijgen waardoor het toestel in principe alleen maar beter kan worden. Niet het eerste het beste gadget dus. In een onderstaande filmpje op West zijn Instagrampagina krijg je alvast een voorsmaakje van de mogelijkheden.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here